tisdag 26 februari 2013

Hallonremmar

Har ni testat hallon och blåbärs remmarna från Renee Voltaire? Ni vet de här? Jag gjorde egna i helgen! Det tar tid, tid, tid (jag skojar inte när jag skriver tid 3 gånger, det är nästan att underdriva rent tidsmässigt) men oj vad bra det blev!

Hallonremmar:

500 g hallon
2 bananer
20 dadlar

Börja med att mixa allt till en slät smet.
Bred sedan ut på bakplåtspapper i ca 0,5 cm tjockt lager.
Sen är det bara att ställa ugnen på 50 grader, ha luckan på glänt och 
låta det stå i ca 8 - 10 timmar. Vänd plattan när den är vändbar och 
torka andra sidan i någon timme. Klipp sedan till remmar,
bitar eller vad du känner för. Smakar som godis och innehåller inga konstigheter.

Enjoy!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar